Decorațiuni de sărbători + printables cadou

Savurez fiecare zi de decembrie, cu toată agitația și deadline-urile anului ce trece. Îmi place contrastul între agitația primelor săptămâni și calmul care se lasă spre sfârșitul lunii. Pentru mine este un contrast tare fain care mă entuziasmează și liniștește deopotrivă.

Luminițe, decorațiuni, cadouri, timp în familie, momente prețioase și clipe de ținut minte mult și bine.

Anul acesta, împreună cu Epson, ne-am gândit să transmitem un pic din atmosfera sărbătorilor și a artei de a face cadouri mici, dar cu mult suflet. Am pregătit o serie de materiale de printat acasă și folosit cu cei dragi.

Imprimanta Epson L8160 este perfectă pentru print acasă sau la birou. O folosesc pentru imprimat AWB-uri pentru comenzile Urban Tale, printat fotografii (am povestit despre asta pe insta – aici), proiecte crafty cu Alexino, hârtie de colorat, prototipuri, etc. Pentru mine L8160 este ideală – atât de punct de vedere al eficienței: este rapidă, consumă puțină cerneală, printează în calitate foarte bună; cât și din punct de vedere estetic – este suficient de compactă și frumoasă pentru câte funcționalități are: print foto, diferite tipuri de hârtie, față-verso, dimensiuni custom, scan, copiere, etc.

Instrucțiuni tehnice:

  • Printați materialele la calitate maximă. Eu am Epson L8160 și printez în mode-ul „Art print” pe hârtie semi-lucioasă de 160 gr. Mi-am propus să cumpăr și hârtie de 300 gr., pentru că această imprimantă poate lucra și cu densitate mare, sunt sigură că ar ieși tare faine.
  • Puteți imprima etichetele de cadouri pe hârtie autocolantă. După ce le tăiați pe linia de tăiere/contur veți avea niște stickere perfecte pentru personalizarea cadourilor de sărbători

Pentru ghirlandă:

  • Funcționează frumos să imprimați stegulețele pe hârtie mată ușor texturată. Le-am perforat cu aparatul de găurit hârtia pentru îndosariere. Puteți chiar și să îndoiți peste ață partea de sus a stegulețului și să lipiți pe verso cu bandă adezivă ca să se țină de ață. Am postat un Tik Tok despre proces, cred că este cel mai simplu să îl vedeți așa.

Bonus: Epson România ne oferă codul Epson500 pentru un discount de -5%, cumulabil cu alte promoții. Codul este valabil până la 31.03.2023 pentru imprimantele EcoTank. Link: https://www.pcgarage.ro/cauta/ecotank

Bonus 2: Pe site-ul Epson găsiți o mulțime de materiale gratuite pentru activități cu copiii acasăLink: https://www.epson.com.hk/epson-creativecorner-celebration?pg=2#sn

P.S Dacă printați materialele de mai sus, vă rog să îmi dați tag să le văd și eu ❤


Acest articol este publicat în colaborare cu Epson România.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

%d blogeri au apreciat: