Vreau să știi că îmi place…. (AD)

Am fost mereu foarte reținută în a spune lucruri drăguțe oamenilor… pentru că nu îmi venea natural. Mi-a luat 33 de ani și un an de terapie să înțeleg de ce mă lua cringe-ul când trebuia să îmi manifest verbal afecțiunea față de oamenii dragi, dar acesta este un subiect pentru altă dată 😂 Credeam că nu îmi place să mi se spună lucruri drăguțe. Credeam că sunt „independentă, puternică și realistă și nu am nevoie de confirmări din exterior. Mă descurc singură!”… până am aflat că nu este deloc despre asta și că cele 2 nu se auto anulează.

X motive pentru care îmi place de tine / te iubesc …

Acum știu mai bine și încerc să spun mai des ceea ce simt. Să spun nu doar atunci când sunt deranjată, ci în special atunci când îmi place ceva. Încă îmi este ciudat să verbalizez unele lucruri pentru că mă simt vulnerabilă și „dacă o să par o ciudată?”, dar este o barieră pe care sunt dispusă să o trec.

Acum ceva timp am pregătit un set de cartonașe cu motive pentru care îmi iubesc soțul. A fost un gest mic, dar atât de frumos și apreciat. Da, știu că dragostea pură este necondiționată, dar vreau să știe că apreciez foarte multe lucruri la el, chiar dacă nu i le spun mereu.

Am pregătit ceva drăguț împreună cu Epson

Atunci când Epson România a venit cu propunerea de a face ceva împreună în luna februarie, luna în care se vorbește mult despre dragoste, am știut exact ce vreau să facem. Vreau să vorbim mai mult despre dragoste și despre lucrurile frumoase care ne plac la oamenii noștri iubiți. Am făcut o variantă printable pentru cartonașe + un plic cu inimioare și vă îndemn cu drag să le folosiți. Este un exercițiu atât de frumos. În plus cartonașele pot fi păstrate mult și bine, ca un reminder că lucrurile sunt așa cum sunt, nu cum ni le imaginăm uneori.

Cum puteți folosi cartonașele?

  • Pot fi întitulate „50 motive pentru care te iubesc” sau „Lucruri care îmi plac la tine” sau „Apreciez că…” sau orice în această direcție
  • Le puteți completa în liniștea voastră și le puteți face cadou persoanei dragi cu sau fără o ocazie. Scrieți lucuri cât mai specifice, amintiți-vă lucruri și stări, emoții și perioade concrete.
  • Le puteți completa împreună cu persoana iubită – în același timp, și faceți schimb de ele, ca un mic joc
  • Vă puteți dedica VOUĂ câteva momente de reflecție. Un ceai, o lumânare parfumată și multă apreciere pentru propria persoană. Apreciați ce și cum ați ajuns până în punctul acesta.
  • Le puteți folosi și pentru „vouchere” de experiențe împreună, planuri, etc. Imaginația nu are limite

Următorul pas este să îmi fac un set de cartonașe pentru mine 😂 Am râs când am auzit într-un interviu „Nu îmi pasă de hate-ul online pentru că eu sunt principalul meu hater, ha-ha-ha”. Well… de unde să începem? 😂


AD – Acest articol este scris în parteneriat cu Epson România, le mulțumesc pentru încredere și oportunitate  #EpsonPrintAmbassador #EpsonEcoTank #Ad @epson_romania

Epson oferă o gamă largă de soluții pentru print acasă sau la birou. Eu folosesc imprimanta multifuncțională L8160 și este tot ce mi-am dorit vreodată de la o imprimantă: calitate superioară a printului, viteză și timp economisit, multe opțiuni de imprimare, presets, ușurință în utilizare și refill & not least – design frumos.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

%d blogeri au apreciat: