Advent pentru Alex

Am povestit despre dream wishlist-ul meu cu calendare advent în articolul „24 calendare advent 2022”. Totul a început de la un calendar de la Zara pe care mi l-am cumpărat iarna trecută. A fost din colecția Jo Loves (fondatoarea Jo Malone) x Zara. Mi-a plăcut tare mult experiența deschiderii unei mici surprize în fiecare zi, dar fiindcă sunt o persoană „tactilă”, dacă pot să spun așa, și apreciez designul frumos, am păstrat cutia pentru a o refolosi anul acesta. So here we are.

Gustări

Am evitat dulciurile până relativ recent, dar le-am introdus în alimentație fără să facem mare tam-tam din asta. Se vede că îi plac, dar încerc să îl las să descopere singur ce îi place și să fie atent la senzațiile pe care le are. Trebuie să recunosc că am rămas surprinsă că uneori mănâncă o bucățică și lasă restul pe mai târziu. Încă nu îi ofer dulciuri super procesate, deși a încercat, și îi plac bineînțeles. Aici am folosit pachețele de la Organix (le puteți găsi foarte ușor prin farmacii, magazine naturiste, supermarketuri sau chiar pe acest link). O altă descoperire sunt batoanele de la Tata Vlad, făcute la Cluj (nu știu cine le face social media, dar of inima mea cât de rău este!).

Jucării

Spuneam eu că totul e social și că adulții „conving” băiețeii să le placă mașinuțele, șantierele și alte cele. Dar uite că nu e chiar așa 🙂 A început interesul lui Alexino pentru mașinuțe. De Crăciun a spus că vrea un avion, so yeah, am nevoie de recomandări 🙂 Am pus câteva mașinuțe.

Ce altceva mai merge de pus în calendare advent? Câteva idei

Puteți refolosi calendare advent din alți ani, construi unele de la zero, sau puteți cumpăra unele de-a gata:

Haideți să completăm lista împreună. Ce mai adăugați în calendarele advent ale picilor voștri, sau ce idei de calendare aveți deja?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

%d blogeri au apreciat: