Planuri pentru aprilie

Nu am scris ieri, 1 aprilie, articolul acesta ca să nu fie considerat o glumă de Univers, așa cum a fost cel din martie 😂

Incertitudinea – laitmotivul lunii

Am postat luna trecută un articol despre planurile mărețe pe care mă gândeam să le pun la punct – îl găsiți aici. Spoiler alert – nu s-au întâmplat multe lucruri 😂

Din 12 martie am intrat oficial în autoizolare și stăm cuminți acasă. Parcă e o distopie zilnică și ne regăsim în același episod de Black Mirror. Oricum, nu mă plâng, suntem bine și sper să rămânem așa. Acum o să fiu ca o bunicuță a internetului și vă voi ura „Sănătate la tătă lumea! Pace și sănătate!”

Unul dintre mecanismele mele de coping este să îmi dau lucruri de făcut și de gândit, că o iau și eu ca tot omu’ pe arătură când citesc atâtea păreri și știri controversate despre situația epidemiologică actuală. E mai relaxant cumva să fac lucruri care depind de mine de la început până la sfârșit.

Content online

Am revenit luna trecută la blogging și, mă bucur că ați observat, postez ceva mai des pe youtube. Sunt filmulețe chill, mai ales cel despre o zi de Pocă:

Vreau să continui și luna aceasta, că se pare că tot în autoizolare vom fi și că nu prea apar proiecte mărețe la orizont, să mă ocup de contentul demuuult promis și cu care am întârziat. Voi posta câte 2 filmulețe pe youtube și 2 articole de blog / săptămână. Yuuhuuu 🎉Planul este așa:

 • Youtube: Marți / Vineri
 • Blog: Marți / Joi
 • Instagram & Facebook: în fiecare zi 🤗

Urmează să povestesc în sfârșit despre experiența noastră cu zborul anulat și bagajul pierdut, despre metodele mele de planificare, despre trecerea de la medicină veterinară la design și content creator, despre începuturile și dificultățile cu Urban Tale după un an de existență, despre dermatita periorală, urmează măcar 2 vloguri și alte cele sper interesante și (important) – relaxante ❤️

Urban Tale

În 29 aprilie site-ul urbantale.ro împlinește 1 an! Nu îmi vine să cred că a trecut timpul atât de repede, sincer. Vreau să trag linie pentru mine și să văd cum a fost anul acesta, dar pot să spun că mi-a adus multe bucurii și motive de zâmbet. Vreau să lucrez la niște designuri de stickere noi + unele de completare a comenzii, să o fac mai cute și personală. Nu știu cum va fi cu livrările în perioada asta, acum încă pot să trimit comenzile pentru că firmele de curierat funcționează și ne asigură că totul merge bine. Mi-am ales miercurea sau joia zi de împachetat și trimis comenzi.

Mă voi gândi și la o promoție aniversară luna aceasta. Ceva mic, dar care să placă la toată lumea 🤗

Workie Work

Am un proiect drăguț foc pe care îl încep în aprilie pe parte de design și ilustrație. Voi posta little sneaks peeks pe instagram stories când voi avea ceva palpabil. Sper să iasă așa cum îmi imaginez eu – all pretty and nice.

Poca

E și ziua Pocăi luna asta, în 25, așa că poate mai pregătim niște content doggo related ❤️Face 6 ani câinele mic. 6 ani! Oh dear când a zburat timpul 😂

Little baby

Fix acum cât scriu exersează niște samba moves pe ficatul meu 😂E drăguț și effing creepy în același timp să îmi văd burtocul cum o ia în toate părțile. În perioada asta ciudată și stresantă, mă liniștește tot ce se întâmplă acolo și încerc să nu îmi permit „luxul” de a o lua pe cărările „ce facem dacă până în 5 iunie, când e due date, situația în țară devine și mai shitty și totul se va agrava?” Oscilez mult între „totul va fi bine” și „poate ar fi cazul să mă documentez despre nașterea acasă” 😂Râdem, glumim, dar… va fi bine. Sper!

În rest…

Gătim împreună, încercăm lucruri noi, Dima s-a apucat de citit mai mult (a și început cu 1984 de Orwell și acum suferă că trăim într-o lume aiurea), ieșim de 2 ori pe zi cu Poca la plimbare și… mai vedem noi ce ne rezervă viitorul.

❤️Stay safe. Stay kind. Stay home ❤️

2 răspunsuri la „Planuri pentru aprilie”

 1. Can’t wait for the baby/mommy related products pe Urban Tale ❤
  P.S. Sper să fie căăăăăni. Am o MARE obsesie cu cănile 😂
  P.S.2 Nu știam că activezi si pe Facebook. Following there too from now on 🤗

  Apreciază

 2. Mă bucur că ai revenit și pe blog! ❤ Îmi era dor să citesc un articol și să mă uit la fotografiile tale relaxante. Keep it up! :D<

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

%d blogeri au apreciat: