Planuri pentru martie

Surprize surprize cu Irina 😂Planuri mărețe de pus în aplicare luna aceasta.

Coffentropy planuri pentru martie

După câțiva ani de freelancing am ajuns și eu la crunta concluzie că fără o planificare riguroasă, cu deadline-uri și timpi de lucru nu reușesc să fac nimic semnificativ. În ultima perioadă, în sfârșit, am reușit să îmi fac o rutină (bine, cât mai pot să mă mai țin de ea) care funcționează, dar despre asta voi povesti un pic mai târziu.

Dacă mă urmăriți pe instagram, ați aflat deja că urmează să devenim părinți (*omgomgomg) și asta îmi dă un boost de motivație pentru că știu că mai am câteva luni să get my stuff together, să îmi stabilesc definitiv micile obiceiuri și să scad numărul de decizii zilnice, pentru că știu că urmează lucruri mai importante la care să mă gândesc.

Preggo much

1. Prin septembrie am făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv. Voiam să fie așa, „lucram” la asta 😂, deci ne-am bucurat (și mega stresat în același timp). Nu a fost nici un surprise party pentru Dima, nu l-am făcut să ghicească sau să intuiască ceva, am fost dimineața la baie și cu vocea tremurată i-am dat vestea. Well, este o poveste mai lungă, dar nu cred că sunt gata să o servesc pe tavă, poate urmează mai târziu. Cert este faptul că acum suntem bine. Azi am intrat în săptămâna 27 de sarcină (ceea ce deschide oficial luna a 7-a) și începem pregătirile pentru venirea copilului. În martie ne-am înscris la cursuri de puericultură (sună fabulos acest termen, eu îmi imaginez doar copchii pe viță de vie când zic asta) Lamaze. Am început să mă documentez, citesc una-alta, mă uit la filmulețe, încerc să o iau ușor, că de poveștile de groază despre nașteri și alăptare m-am săturat, sincer.

2. Cât mai sunt „transportabilă”, cum zice Dima, vom merge într-o vizită scurtă acasă la ai noștri, în Chișinău. Vine și soră-mea din Danemarca la noi la sfârșitul lunii și vom avea câteva zile de chill & atmosferă caldă în familie. E greu când stăm atât de departe și ne vedem mai mult online, iar asta ar fi ocazia să mă vadă și bunicii cu burtoc.

Workie Work

3. Primăvara îmi dă în general o stare de bine și o dorință în plus de a face lucruri interesante. The days get longer and the nights smell green, vorba cântecului. Am făcut un fel de rebranding vizual blogului despre care vă voi povesti en detail într-un articol următor. Vreau să public mai des aici și mi-am creat un fel de „plan editorial”. Lunea va fi zi de youtube, joi – de blog și fiecare zi – instagram & facebook. Sâmbătă voi filma demult-promisul și mult-așteptatul tur al apartamentului, voi filma cel puțin 3 vloguri în luna martie, alte filmulețe aleatorii + mai am de postat câteva episoade de make-up declutter pe IGTV, articole pe blog despre produse de îngrijire, demachiere, organizare, planificare + o provocare personală cu trusa de make-up. Stay tuned ❤️

4. Săptămâna viitoare voi începe pregătirile camerei de baby – actualul meu birou. De când am cumpărat apartamentul planul pentru această cameră nu era să fie birou, de asta mi-am construit unul în living, dar între timp m-am stabilit tare comod aici 😂Anyhow, trebuie să duc toate cutiile, cartoanele, cănile și rafturile cu cartoline în altă parte. Varianta ideală pentru mine era să închiriez o garsonieră mică în proximitatea blocului nostru ca să pot merge de câteva ori pe săptămână să pregătesc și trimit comenzi + să separ viața personală și casa de birou. După ce am „cercetat” un pic prețurile la chirii, mi-am dat seama că vânzările pe Urban Tale trebuie să crească de 5-6 ori ca să îmi pot permite un astfel de lux. Aici a intervenit draga mea Raisa care a zis că îmi dă un colțișor din salonul ei și asta, sincer, a salvat Urban Tale-ul, pentru că altfel aș fi pus lacăt pe o perioadă nedeterminată.

5. Urban Tale – că tot suntem aici, pregătesc un produs nou. Sunt la faza de proiectare și estimare a costurilor. Încă o dată mi s-a confirmat că producția locală este extrem de scumpă și că trebuie să iubești cu fiecare celulă ceea ce faci pentru a continua. Oricum, nu mă plâng, sunt fericită și entuziasmată pentru ceea ce urmează. Am început Urban Tale de la o „nevoie” personală pentru cartoline cu mesaje mai cheesy, dar nu prea cheesy și tot eu sunt clientul-target pentru ceea ce fac în continuare. Va fi un produs baby-related și voi mai face stickere.

…că tot ne zice lumea să dormim acum că „după aia cine știe”

Acestea sunt planurile mele pentru luna martie. Va fi o lună plină, dar interesantă. Feels good to be back blogging.

*On the wishlist – Nuna Leaf sau acest balansoar

Fotografiile astea frumoase au fost făcute de Anita (@vellumlife) la studio-ul Bulin+Pătrățel în Cluj. Tot ea ne-a făcut și fotografii de Crăciun și tot la ea vom merge cu fiecare ocazie cheesy pe care o avem. Mulțumim frumos, Anita ❤️

7 gânduri despre „Planuri pentru martie

  1. Cu siguranță voi reveni pe blog pentru a citi următoarele articole. Uneori, e tare bine venit un articol scris, decât un video (intr-o scurta pauză de cafea, in tramvai în drum spre serviciu).
    Arata fain blogul (e prima dată când intru): very simple and clean și cu poze faine ♥️

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu prefer de multe ori să citesc, decât să mă uit la un video. De exemplu, dacă sunt undeva în public și nu am căștile la mine, îmi e mai ușor să citesc decât să ascult. Articolele tale sunt numai bune de savurat într-o pauză de cafea ❤️ Felicitări pentru bebe și mult succes în tot ceea ce îți propui să faci! You go girl! 🤗

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.