Cheile Turzii – photo journal

I am back 🙂 Îmi cer scuze pentru pauza de pe blog, dar sunt într-o perioadă tare încărcată cu activități fel de fel, pe care încerc să le organizez cât mai bine, dar..sinceră să fiu, nu prea reușesc. Oricum ar fi, m-am gândit să schimb un pic și atmosfera pe aici și să mai scriu chestii legate de lifestyle, în general.

Am descoperit că cea mai bună metodă de relaxare (mai ales când treci prin perioade crazy) este o plimbare sănătoasă în natură, cu mult oxigen, mers pe jos și reducerea stimulilor la minimum.

Weekendul trecut am fost cu niște prieteni și little dog Poca la o plimbare prin Cheile Turzii. Wonderful place!

Traseul este ușor, relaxant și frumooos! Totuși, dacă mergeți, să vă luați papuci care nu alunecă pe pietrele umede. Plimbarea durează cam 1 oră într-o direcție (spre platou..unde poți sta liniștit pe iarbă..grătare, corturi, de astea). Am văzut mulți oameni cu copii mici, mici, deci este chiar okay traseul. La revenire, am mâncat Kurtos cu nuci și scorțișoară 🙂 Cum altfel?

În concluzie, petreceți cât mai mult timp în natură, atât pentru sănătatea fizică cât și psihică a voastră sau a animalelor de companie. Poca loved every minute of the walk, după ce am revenit acasă a dormit like a baby până a doua zi dimineața. img_2958

Inspirăăă, expirăăăă! 😉

Voi ce faceți pentru a vă relaxa?

 

 

17 gânduri despre „Cheile Turzii – photo journal

  1. Uite chiar ne intrebam unde sa mai fugim in weekend, bine weekendul ala insorit si calduros 😁 Cum si Puca mic al nostru e cercetas (Luca-Puca una multele lui porecle 😊), cred ca o sa ne cam placa. Apropos, mie imi plac mult de tot articolele pe traveling, iar al tau e unul de care chiar o sa tin cont. So, keep walking your boots! De foto nu mai zic 👏

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.