Summer giveaway

Știți că eu nu sunt cea mai mare fană a giveaway-urilor și le fac foarte rar. M-am gândit că o dată pe sezon este foarte ok, mai ales că am și motiv. Luna aceasta, în data de 15, este ziua mea. Whoop, whoop, #babetă.

Coffentropy_summer_giveaway_6

Update: câștigătoarea este Ana-Maria Bănică. Felicitări, draga mea! Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii și propunerile atât de faine! Voi face o listă mare-mare și mă voi apuca, încet, dar sigur, să lucrez la subiectele care vă trezesc curiozitatea ❤

De ziua mea, ziua mea, ziuaa meaaa, eu îți ofer dragostea, dragosteaa 😀 Let’s sing together. 3 Sud Est anyone?

Ok, trecem la treburi serioase. Vara = vacanță = chill = poate mare … poate doar piscină de oraș. Am pregătit o geantă de plajă cu câteva produse esențiale pentru vară. Am postat și pe insta stories lista de chestii, dar voi mai adăuga o mică surpriză cool 😉

 

Avem așa:

  • Geantă de plajă din materiale naturale cu mesaj (Notino)
  • Carnețel roz și drăguț + pix și mai cute (Reserved)
  • Summer book „Unde ai dispărut, Bernadette?” (Editura Litera)
  • Mousse de duș cu zmeură și rubarbă (Nivea)
  • Săpun exfoliant natural (Jovis)
  • Spray parfumat Ayurveda (Tesori d’Oriente)
  • Spray cu SPF 30 și Balsam Spray după plajă (Gerocossen)
  • Brățară simpatică „Happiness looks good on you” (Benefit)
  • Ruj lichid metalic (Melkior)
  • Ruj mat nude (Cupio)
  • Paletă iluminatoare pentru față și corp (MUAH, Cupio)
  • Ruj metalic intens (Nyx)
  • Set de eșantioane
  • Instant anti age eraser în nuanța nr. 7 Sand (Maybelline)
  • Stickere: 1 by me și 2 Dribble
  • Breloc cute cu ochi

 

Pentru a participa, vă rog să lăsați mai jos un comentariu cu o sugestie de articol care v-ar plăcea să o dezvolt pe blog. Despre ce ați vrea să citiți?

Voi considera comentariile până în data de 18 iulie, ora 23.59 😀 Voi extrage prin random.org, dar voi fi atentă să nu consider comentariile de spam sau înscrierile multiple. Let’s make bunul simț cool again 😀 În data de 19 voi anunța în acest articol care este comentariul câștigător și voi face și instastories, so if you wanna follow me pe instagram, o puteți face aici: instagram coffentropy.

Voi putea expedia coletul doar pe teritoriul României sau în Chișinău. Puteți participa de oriunde, dacă aveți pe cineva care ar putea „recepționa” coletul 😀

 

Vă mulțumesc că sunteți aproape și i’m feeling so lucky să am oameni atât de cool care îmi urmăresc „aberațiile” pe internet ❤ Hugs!

383 de răspunsuri la „Summer giveaway”

  1. Yellow, Irina! (si aici). Eu vreau sa stiu cum te-ai apucat de design grafic si care au fost primii pasi in acest sens. 🙂

    Apreciază

  2. Hello! As fi curioasa sa citesc despre cum ti-ai croit drumul in zona asta de freelancing, care au fost experientele pe parcurs si cum iti gasesti proiectele.

    Apreciază

  3. hey … atunci cand o sa va mutati mi-ar placea sa scrii un articol despre locatiile de unde vreti sa cumparati mobilierul pentru apartament , ideile pe care le ai pt amenajarea apartamentului si micile chestii de design interior care pentru tine fac diferenta

    Apreciază

  4. Hello! Cateva idei de articole ar fi: mutarea ta din Chişinău în Cluj (cum de ai ales Clujul, cum te-a schimbat viata la Cluj, daca crezi ca ai făcut o alegere buna cu mutarea), cateva retete de prajituri simple, bune si sanatoase (sau ce iti place tie cel mai mult sa gatesti), cum ai dresat-o pe Poca, locuri pe care ai vrea sa le vizitezi si poate sa iti spui parerea despre skincare si daca consideri ca e mai important sa investesti in produse de ingrijire decat in produse de makeup.

    Apreciază

  5. Hello Irina,

    As citi cu trag niste travel series de ale tale. Pe unde ai fost, ce cozy places ai gasit, ce ai vizitat, unde ai stat, + uri, – uri, aventuri 🙂

    Multi pupici, keep up the great work!

    Apreciază

  6. Avatarul lui Panait Oana Cristina
    Panait Oana Cristina

    Mi-ar plăcea să citesc un articol despre produsele consumate, mici recenzii despre acestea! Poate așa ne inspiram și noi în a alege produse…

    Apreciază

  7. Un articol despre shopping in seconduri, tips and triks si poze cu ce ai mai gasit tu fain pe acolo.

    Apreciază

  8. Hello!! 💛
    Mi se pare ca esti super transparenta cand vine vorba de subiectele pe care le abordezi atat pe instagram cat si pe youtube sau pe blog. Consider ca orice ai aborda reusesti sa imi lasi o impresie foarte placuta, indiferent de tema. Mereu pot observa diversitate la tine, reusind sa atingi subiecte de la o extrema la alta, lucru pe care il super apreciez
    Anyway, mi-ar placea mult sa continui sa impartasesti experientele tale de zi cu zi (ma uitam la stories si efectiv imi dadeai o stare buna, mai ales atunci la cumparaturi 🙂 ), atat cat poti bineinteles, cu totii avem si o viata privata pe care trebuie sa o tinem departe de social media. In schimb vreau sa continui si recenziile, atat la produse de beauty cat si la carti sau chestii random. Ador modul tau de a ne prezenta lucrurile, iar cuvintele pe care le folosesti si parerile sincere ma fac sa-mi doresc produsul respectiv!
    Stiu ca nu am o idee unica, dar totusi am dorit sa-mi spun parerea despre toata munca pe care o depui. Keep going 🤞💕
    Kisseeeeeeeees💋💋💋

    Apreciază

  9. Cum nu sunt tare priceputa la make up,îndeosebi în a alege produse pentru make up îmi place să privesc/citesc review-urile tale despre toate mărunțișurile care le-ai încercat ,e cumva informativ. Also…imi place să urmăresc progresele tale ca freelancer pentru ca domeniul în care lucrez e tare nice . Aceste teme cred că îmi sunt cele mai dragi +felul în care te exprimi îmi este aproape suflețelului. You are gorgeous human being 🌷

    Apreciază

  10. Avatarul lui Georgiana Cirdeiu
    Georgiana Cirdeiu

    Salut Irina! Mi-ar placea sa citesc despre travel experiences, interior design si orice detaliu din experienta ta cu new home in Cluj :). Have a fabulous and inspired summer!

    Apreciază

  11. Te cunosc de ceva timp şi îmi place absolut tot ce faci! să vorbit tu despre astrofizică sau fizica cuantică, tot avea sa te urmaresc căci ai un farmec aparte!

    Aş vrea mai multe articole despre reciclare, produse BIO şi detalii despre viaţa cu Poca (ingrijirea, alimentaţia şi cum o educaţi).
    Îmi aduc aminte de anul cela cu ZERO cumpărături, ce zici despre un an ZERO WASTE, sau măcar minimizarea deşeurilor?! Ar fi ceva interesant de încercat!

    Apreciază

  12. First of all, yay, 15 iulie, avem aceeași zi de naștere!
    Second, un subiect fain de blog ar fi despre viața ta as a creative. Cum te descurci ca freelancer si blogger, cum îți planifici timpul, cum reușești să fii eficienta, cum îți găsești timp și pentru tine (de frecat menta sau de stat ore in sir in cadă, sau citind). Care sunt prioritățile tale într-o zi și over all, cam care ar fi a day routine pentru tine.
    Keep rocking ❤️

    Apreciază

  13. Avatarul lui Alexandra Bîzdîc
    Alexandra Bîzdîc

    Olla Irina!:D Stiu ca scrii si ne vorbesti pe Instastories despre subiecte de tot felul. Te urmaresc de multa vreme si nu am avut cum sa nu observ si faptul ca esti asa fericita si in dragoste, sa zic asa.😁 Poate pare chiar off topic, dar mi-ar placea sa citesc un articol despre ce inseamna sa pastrezi o relatie serioasa si de toata viata, asa cum te vad pe tine si Dima. As vrea sa ne dai sfaturile tale sau ce te-a ajutat pe tine in acele momente in care a aparut un impas (daca a aparut). Poate suna siropos si greu de abordat subiectul in cauza, dar stiu ca noua, gacicilor, ne plac la culme astfel de articole (sau poate doar mie personal). :))
    Keep going to the your own way!😍🤗

    Apreciază

  14. Hell 🙂
    Travel tips with a doggo. Și bine înțeles multe poze cu Poca in el.

    Apreciază

  15. Despre travel și cele mai memorabile locuri vizitate. Seems interesting ^_^

    Apreciat de 1 persoană

  16. Olla! Cred ca ar fi drăguță o lista de lectura pentru vacanță sau ceva despre ce ai mai gătit sau ce îți place să gătești cel mai mult 🙈

    Apreciază

  17. No servus, Irina! Te urmaresc si eu de multa vreme pe instagram, ador story-urile tale, ma binedispun si imi dau o stare de bine.
    Mi-ar placea sa stiu de ce ai ales Clujul, de ce nu Bucuresti, de ex.? As dori sa scrii mai multe despre mutarea ta aici in Cluj (si eu locuiesc de 10 ani in Cluj, m-am maritat aici :p), cum s-a intamplat si de ce ai ramas?
    O alta idee de articol despre care mi-ar placea sa scrii este: mutarea in noul apart., tot ce tine de asta …despre mobilier, decor, electrocasnice, etc.
    Te pup!!

    Apreciază

  18. Avatarul lui Milea Andreea

    Buna Irina!
    As vrea si un articol despre cateva produse pentru viitoare mamici (creme, uleiuri, ceva extra de protejare a danturii), asta in cazul in care ai avut contact cu persoane care ti-au povestit despre partea asta sau ai participat la promovari de genu’.
    Te pup si spor in ceea ce faci!❤️

    Apreciază

  19. Avatarul lui posmosanualexandra
    posmosanualexandra

    Hello 😊
    Prima şi prima dată mulțumesc pentru instastoriurile zilnice! Sunt grozave! Pe seama celor din magazine făcute zilele acestea m- am amuzat teribil.
    Cred că tot ce faci este super-mega-cute. Orice articol este bine venit, dar cum sunt muulți tineri ca mine care se chinuie să îşi dea seama ce vor să facă cu viața lor, câteva sfaturi despre domeniile căutate acum, facultăți etc ar fi de mare ajutor. Dima- dl. doctor, tu- în domeniul artelor grafice…cred că ar putea ieşi ceva interesant😍😅.
    Aaa! Şi când va fi disponibil de achiziționat un tricou *Let’s make bunul simț cool again*? Treeebuie să îmi iau şi eu.

    Apreciat de 1 persoană

  20. Hello!
    Eu o sa-ti las un comment in numele “‘meu de dinainte de a avea bebe” 😂 Pentru ca esti foarte cute si scrii “pe gustul meu”, o sa-ti dau o idee de articol pe care mi-ar fi placut sa-l citesc inainte de a avea copil: despre relaxarea in doi, despre lucrurile marunte, despre experientele pe care putem sa le avem doar inainte de a deveni parinti. Gen, un fel de before baby to-do list to achieve cu partenerul/iubitul/sotul. Lucrurile pe care crezi ca puteti sa le faceti impreuna acum si care nu vor mai fi la fel dupa aparitia unui bebe 🙂
    Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa cat mi-as fi dorit eu, dar stiu ca mi-ar fi placut sa citesc un articol de genul inainte sa fac bebe, pentru ca pe atunci nici nu-mi imaginam cum mi se va schimba viata si nu-mi dadeam seama de cat de multe chestii puteam face, tocmai pentru ca ma obisnuisem cu acea normalitate 🙂
    In alta ordine de idei, chiar si acum mi-ar placea sa citesc ceva de genul.

    Succes 🙂

    Apreciază

  21. hellows! and a very Happy Birthdaaay ! mie imi place partea de travel (tips, locuri faine de vizitat si alte cele) si de asemenea articole cu tot soiul de lucruri, sfaturi sau rutine utile 🙂 chiar si asa random, ca pe instastories 😀
    Kisses!

    Apreciază

  22. Hey! Îmi place să te urmăresc, pentru că îmi dai un vibe bun. Si cred că orice subiect ai aborda , te-aș urmări în continuare doar pt felul în care vorbești 🙂
    Review-uri despre cărțile citite , povestiri din cele care te-au impresionat cel mai tare reprezintă un subiect pe care m-aș bucura să îl găsesc în mediul online.

    Apreciază

  23. Hellooo!! Am observat ca ai foarte multe miniaturi si mi-ar place un clip (haul) doar cu miniaturi, mi se par super cute si este un mod de a testa oarecum produsele. Saaauu un video (ca tot se apropie ziua ta) despre ce ai invatat pana la varsta asta. Succes!

    Apreciază

  24. Așa cum sunt și eu interesată de domeniul pe care îl practici, mi-ar plăcea să scrii un articol despre instrumente, programe, aplicații, fonturi etc. etc. pe care le folosești pentru a face minunățiile astea de designuri.

    Apreciază

  25. Personal, m-ar interesa un articol despre poze, cum reusesti sa faci un lucru simplu cool sau instagramicios :))) poate și câteva vorbe despre aparatul foto

    Apreciază

  26. Avatarul lui butuccristina

    Așa cum sunt și eu interesată de acest domeniu, mi-ar plăcea să citesc un articol despre programe, aplicații, fonturi și alte instrumente pe care le folosești pentru a face aceste designuri mimimi! :))

    Apreciază

  27. Salut! Mi-ar placea sa ne povestești despre experiențele tale profesionale de pana acum, presărate de sugestii, sfaturi și, de ce nu, lucrui pe care le-ai învățat și nu le știai înainte despre “câmpul muncii” care ne-ar putea ajuta și pe noi, “bebeii”.
    #boboclafacultate

    Apreciază

  28. Buna. Multumim pt giveaway 🙂 am tot dat click pe textul unde scria sa lasi comment , cun era alta culoare am crezut ca te duce unde :)))))))) Mi-e mi-ar placea ceva relationat cu Cluj-ul ( dp tau vd).Va pup ( pe tine si Poca)

    Apreciază

  29. Avatarul lui Ioana-Adelina Tudorache
    Ioana-Adelina Tudorache

    Hello! Eu imi doresc din tot sufletul sa ma mut la Cluj pe viitor si mi s-ar parea tare fain un articol despre lucrurile cu care te-ai confruntat cand te-ai mutat acolo, dar si despre viata in Cluj in general. Am observat ca tot mai multa lume vrea sa “evadeze” cumva spre aceasta parte a tarii si chiar cred ca ne-ar prinde bine cateva detalii povestite din experienta ta.

    Apreciază

  30. Hello. Ar fi suuuper fain sa scrii despre cozy places din tara, pe care le-ai vizitat (si de ce nu, si din strainatate?), de ce Cluj si nu alt oras?, si more about books ♥️

    Apreciază

  31. Hey Irina!
    Îmi place tot ce faci, ți-am mai zis deja și mi-ar plăcea sa citesc un articol despre partea cu medicina veterinara și de ce ai renunțat, also cum ai ales sa faci ceea ce faci acum.
    La mulți ani anticipat! 🙂

    Apreciază

  32. Bună! Mi-ar plăcea să dezvolți pe blog sau pe insta story un articol despre cărțile mai interesante cu care te-ai întâlnit de-a lungul timpului. Mi-a atras atenția cartea despre mâncare din ultimele insta story-uri și aș vrea să știu ce cărți ai mai găsit pe diferite teme, utile în viața de zi cu zi sau interesante.

    Apreciază

  33. Bunaa!
    Mi-ar placea tare mult sa scrii un articol despre cum te gandesti sa iti amenajezi noul apartament (mobila, decor..) pentru ca si eu imi doresc sa ma mut si mi-ar prinde bine niste tips-uri faine de ale tale 😇😇

    Apreciază

  34. Avatarul lui Andrada Ploesteanu
    Andrada Ploesteanu

    Hello, Irina! Greu de decis… dar orice ai posta, voi devora! :)) Mi-ar placea o serie in genul celei cu nunta&co despre apartament.

    Si despre mancare! ORICE despre mancare ‘cause I’m a foodie!!!

    Abia astept sa citesc in continuare articolele. Oricum, ma incadrez cu succes la sectiunea „stalker”, te urmaresc peste tot! xoxo

    Apreciază

  35. Hello!! Ești mega cool!! As vrea să scrii despre cum te-ai hotărât să devii Blogger și ai trecut de fricile legate de acest subiect?!?

    Apreciază

  36. Hei, Irina! Datorită micii mele obsesii pentru animale, eu as fi tare incantata sa scrii un articol despre cum ai dresat-o pe Poca(am văzut prin instastory-uri ca știe sa facă unele trucuri). Totodata, ar fi binevenit și un articol despre cum reusesti sa fii mereu inspirata in tot ceea ce creezi!🤗

    Apreciază

  37. Mi-ar plăcea să citesc despre cum încerci (dacă) să duci un mod de viață (mai) minimalist, atât ce ține de lucrurile pe care le folosești, cât și de mentalitate în general (când decizi și cum faci tu decluttering of habits, harmful retationships, obsessions). De ce produse crezi că ar trebui să ne dezicem și ce practici/produce eco-friendly ai recomanda?

    Apreciază

  38. Avatarul lui Oana Alexandra Tudose
    Oana Alexandra Tudose

    Bună, dragă Irina !!
    Să știi că te urmăresc cu mare drag în fiecare zi , în special pe Instagram și de fiecare dată îmi aduci zâmbetul pe buze 🙂 , iar pentru asta îți mulțumesc!! Îți doresc multă sănătate și fericire, inspirație în tot ce faci și un sincer La Mulți Ani ! ♡
    Pe blog vreau să văd articole cat mai diverse (toate sunt binevenite ) și, de ce nu , unul în colaborare cu domnul dr. Dima despre dinți . 🙂
    Vă pup și vă îmbrățișez pe amândoi și pe Poca, de asemenea!! Love you !❤

    Apreciază

  39. Avatarul lui Balint Floriana- Crăciunița
    Balint Floriana- Crăciunița

    Salut Irina! Te urmaresc de ceva timp pe insta si imi plaaace ceea ce faci♡ tocmai ce am stat vreo cateva ore citind postarile tale pe blog pentru ca am devenit curioasa si de asta, si de cealalta:)) Recent am inceput sa devin pasionata de skincare si makeup si mi-ar placea daca ai face review-uri la mai multe produse naturale. Si inca un subiect, pe care nu cred totusi ca il vei aborda, dar care pe mine oricum m-a facut curioasa: e despre cum de ati luat decizia sa nu aveti o cununie religioasa, si care ar fi toata povestea ta cu religia, culte etc.

    Apreciază

  40. Salut Irina. Ești o inspirație pentru mine și “savurez” postările și insta poveștile tale… Deci sunt binevenite articolele fashion, beauty… dar cel mai mult ador animalele, așa ca de ce nu un articol despre pasiunea ta pentru animale și despre Poca.

    Apreciază

  41. Bună, Irina! Mie mi-ar plăcea tare mult sa citesc despre experienta ta în America din timpul facultății. Știu ca s-a întâmplat acum ceva timp, dar sunt foarte curioasa de ceea ce ai vizitat acolo, ce ai lucrat, unde ai locuit, ce ai mâncat…. Și tot asa :))). Hugs pentru tine și Poca ❤️.

    Apreciază

  42. Heello ! Mi-ar placea tare mult sa vad un articol in care scri despre locurile pe care le-ai vizitat, gen top 5 locuri pe care trebuie sa le vizitezi (it’s must 🙂 ! ) 🤗

    Apreciază

  43. Avatarul lui Anamaria Hang

    Am lesinat la #babetă 😂😂😂 Esti geniala! Trecand la lucruri mai serioase, eu cred ca ar avea priza la public o postare legata de mutarea in noul apartament, birocratia din Romania in ceea ce priveste achizitia unui imobil, idei de decorare a apartamentului, ce presupune viata cu un necuvantator patruped in aprtament si alte chestii care sunt atat de prezente in zilele noastre, dar despre care nu vorbeste nimeni. Kisses from Sibiu! ❤️

    Apreciază

  44. Top 5: lucruri pe care le-ai lua cu tine într-un citybreak, chestii de făcut într-o zi ploioasă, cărți pe care le poți citi în vacanță, produse pe care le cumperi mai ales pt ambalaj

    Apreciază

  45. Hello, Irina ! Mi-ar plăcea sa citesc articole in legatura cu mutatul: gasirea apartamentului perfect, idei de decorare,(da, chiar si aragazul ori masina de spalat după care te uitai random acum cateva zile) . Also, sa ne spui de unde iti vin ideile in legatura cu stilizarea casei/ de unde te inspiri.
    Love ur style ! 😎

    Apreciază

  46. Hello!
    Mi-ar plăcea enorm să văd cum îți faci pozele pentru Instagram și blog, un fel de tutorial. Sunt topită după ele, mai ales că și eu am o pasiune pentru flatlays.
    Kisses

    Apreciază

  47. Avatarul lui UNGUREANU ELISABETA
    UNGUREANU ELISABETA

    Buna ! As vrea sa stiu ce loc ti-a lasat cel mai mare impact , unde te-ai reintoarce fara ezitare sau unde ti-ar placea sa locuiesti.

    Apreciază

  48. Bună, Irina! Te urmăresc de ceva timp pe instagram și pot spune cu mâna pe inimă că îți ador instastory-urile. Ești o persoana caldă şi îmi induci o stare de bine când te urmăresc.
    Ca idei de blog, mi-ar plăcea să scrii despre alimentația ta, rețetele tale favorite dar care se prepară uşor, micile tale obiceiuri, asta dacă nu intră prea mult în viața ta privată sau poate chiar ceva despre felul tău de a te îmbrăca, ce fel de haine cumperi, care este magazinul tău favorit.. Să povestești câte ceva din experiența ta cu Second Hand-urile. Produse favorite de make-up, dar și produse care te-au dezamăgit. Ai putea scrie un articol despre Poca, când a început să facă parte din viața ta, cum i-ai ales numele, etc..
    Pupicei😘

    Apreciază

  49. mi ar placea foarte mult sa citesc un articol sau o serie de articole despre Cluj, viata in Cluj, cu plusuri si cu minusuri. despre oamenii din Cluj… p.s. La muulti ani frumosi si luminosi!!

    Apreciază

  50. Hei, Irina! Ar fi foarte faina o serie de articole despre amenanjarea viitorului tau apartament ❤. De asemenea imi plac foarte mult sugestiile tale despre reutilizare, reciclare!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com