#Girlboss – review … sau nu

S-au scris o mulțime de păreri și recenzii despre #Girlboss de Sophia Amoruso. Mi-am cumpărat cartea acum 2 ani, practic imediat după ce a apărut și am citit-o într-o suflare. Este o lectură foarte ușurică, fără pretenții de capodoperă intelectuală 🙂 dsc_0118

Long story not very short. Am o rochie cu ananași (da, am verificat în dex, acesta este pluralul :)))) cumpărată acum 1 secol de pe nastygal și pe care mă mândresc și acum 🙂 Rochia aia reprezintă pentru mine esența cărții 🙂 Este simplă, dar cu personalitate, suficient de sexy, dar foarte decentă în același timp, versatilă și simpatică. Ideea este că poți să fii firavă și vulnerabilă, dar să kick ass, să îți construiești oportunități și să nu aștepți nu știu ce aranjamente astrale. dsc_0113

Mie mi-a plăcut #Girlboss suficient de mult încât să îmi comand la pre-sale noua carte de S.A – NastyGalaxy, un coffee table book, dar mi-am luat-o exact pentru că mă inspiră persoana din spatele brandului. Îmi place comunitatea pe care o creează și valorile pe care le promovează. Pentru mine, ea este un model de femeie puternică, creativă și playful în același timp. Eu mai am muuult de lucru la capitolul încredere în propria persoană.  Baby steps, baby steps.

Un citat genial și foarte reprezentativ, după părerea mea (și pe care mi l-am desenat pe perete) este : Life is short. Don’t be lazy! 

Dacă vă interesează persoana/..ele din spatele brandului #Girlboss, aflați mai multe pe site-ul acesta, în acest interviu sau în video-ul de mai jos. Btw, Netflix a cumpărat drepturile pentru serialul #Girlboss, care va apărea anul viitor. Crazy, right?

Cartea #GirlBoss o găsiți le reducere pe okian.ro cu 20 de lei, așa că go for it 😉

Ați citit #Girlboss? Ce părere aveți? 😉

9 gânduri despre „#Girlboss – review … sau nu

  1. Am citit-o şi e întocmai cum ai spus. O lectură uşurică. Am cumpărat şi „Lean In” de Sheryl Sandberg şi aceasta din urmă e o carte foarte, foarte bună. Ştiu că nu-i frumos să las link-uri, dar ca exemplificare, despre Girlboss am scris aici: http://micdejundebucuresti.ro/2016/10/12/cartea-lunii-girlboss-sophia-amoruso/, alături de câteva citate care mi s-au părut cele mai puţin uşurele din carte. Şi despre Sheryl încă mai scriu. :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.