Semplice – business breakfast & lunch

Mi-ați cerut și recomandări mai budget friendly și eu sunt tare încântată să vă povestesc despre Semplice, un restaurant cu prețuri cu mult bun-simț, opțiuni variate și mâncare gustoasă.

coffentropy_mic_dejun_cluj_semplice_9

Dacă sunteți în căutarea unui loc fain de luat mic dejun sau lunch (acum programul este până la ora 16:00), treceți pe la Semplice – un local nou în Cluj, pe str.Dorobanților nr.18-20. Cred că acesta este un restaurant bun pentru întâlniri de lucru, ceva liniștit, sau chiar solo (așa cum am fost și eu – doar cu telefonul, mailurile și aparatul foto).

Eu am fost pentru un mic dejun rapid și am rămas foarte plăcut impresionată. Prețurile pentru preparatele de mic dejun încep de la 8 lei pentru scrambled eggs și ajung la maximum 15 lei pentru ouă Benedict cu somon sau guacamole. Au și opțiuni vegane: humus cu lipie și mix de salată sau salată de vinete cu roșii și pâine prăjită (scriu astea și salivez pe tastatură).

Mi-am comandat un fresh mixt portocală & grapefruit (ca de obicei), o cafea cu lapte și Eggs Benedict cu guacamole. Ouăle poșate au fost gătite perfect, legumele proaspete, crocante și aromate, iar guacamole-ul era fix ce trebuie – fin, aromat și ușoooor acrișor de la sucul de lămâie. Abia aștept să revin pentru un lunch, mai ales că în meniu este menționat că pastele sunt făcute de ei. Ca să vă dau niște indicii, prețurile pentru paste oscilează între 15-23 lei, supa este 11 lei, iar deserturile sunt doar 10 lei.

coffentropy_mic_dejun_cluj_semplice_10

Restaurantul în sine este foarte, foarte drăguț, extrem de luminos (are niște geamuri enorme cu vedere spre stradă), cu mobilier galben muștar și tonuri naturale. Poate pentru cineva nu contează culoarea fotoliilor, dar pentru mine este important. Aici este și frumos și yummy. Iar atunci când un local are și designul frumos, dar și prețurile bune, nu ai cum să rămâi afară.

Nu au extrem de multe mese, deci probabil dacă mergeți la ore de vârf s-ar putea să aveți nevoie de o rezervare. Eu am fost între orele tipice pentru mic dejun și lunch (perioadă feșonable numită brunch) și mai erau doar 2 mese ocupate.

coffentropy_mic_dejun_cluj_semplice_26

Zilele trecute am fost și pentru lunch: ne-am luat supă cremă de ciuperci și paste cu pui – very much yumm!

Concluzie: pe lângă faptul că este cel mai budget friendly local în care am fost în ultimii ani, Semplice oferă opțiuni absolut delicioase de preparate, inclusiv pentru vegetarieni sau vegani. Ambianța este super plăcută, restaurantul este luminos, liniștit și cu un decor tare, tare fain! Iar dacă aveți și biroul prin zonă, must go! Recommend!

Am făcut o „înțelegere” cu cei de la Semplice Gourmet sub forma unui giveaway. Vrem să vă invităm la un mic dejun sau lunch în 2. Pentru asta vă îndemn să răspundeți mai jos la întrebarea: „Dacă ar fi să mănânci toată viața același preparat culinar, ce ai alege?”. Miercuri seara vom alege random un câștigător sau câștigătoare de premiat. Succes și poftă mare!

Later update: Random a ales câștigătoarea and Diana Rata she is. O voi contacta pe mail și dacă nu răspunde în 72 ore, alegem din nou ❤

Screen Shot 2018-09-13 at 08.55.37

63 de răspunsuri la „Semplice – business breakfast & lunch”

  1. Salată de vinete 🍆🍆🍆

    Apreciază

  2. Orice, oricand, indiferent de combinatie, daca, contine branza pentru mine e perfect! ❤

    Apreciază

  3. Avatarul lui Siderias Ioana Sorina
    Siderias Ioana Sorina

    Paste cu rosii chery si parmezan❤❤❤❤

    Apreciază

  4. Creveti in orice forma (apropo, cei de la Semplice au un rissoto cu creveti super bunuț).🤑

    Apreciază

  5. Avatarul lui Bernadett Chiorean-Baja
    Bernadett Chiorean-Baja

    Bruschette 😊

    Apreciază

  6. Salatee ❤

    Apreciază

  7. O mica remarca: preturile sunt friendly dar si portiile mult mai mici, de exemplu pastele cu 250 gr, fata de 400-45o gr cat au in alte locuri. Bineinteles, pentru cine mananca mai putin, este un avantaj ca nu trebuie sa lase in farfurie ceea ce nu a consumat.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com