Summer giveaway

Știți că eu nu sunt cea mai mare fană a giveaway-urilor și le fac foarte rar. M-am gândit că o dată pe sezon este foarte ok, mai ales că am și motiv. Luna aceasta, în data de 15, este ziua mea. Whoop, whoop, #babetă.

Coffentropy_summer_giveaway_6

Update: câștigătoarea este Ana-Maria Bănică. Felicitări, draga mea! Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii și propunerile atât de faine! Voi face o listă mare-mare și mă voi apuca, încet, dar sigur, să lucrez la subiectele care vă trezesc curiozitatea ❤

De ziua mea, ziua mea, ziuaa meaaa, eu îți ofer dragostea, dragosteaa 😀 Let’s sing together. 3 Sud Est anyone?

Ok, trecem la treburi serioase. Vara = vacanță = chill = poate mare … poate doar piscină de oraș. Am pregătit o geantă de plajă cu câteva produse esențiale pentru vară. Am postat și pe insta stories lista de chestii, dar voi mai adăuga o mică surpriză cool 😉

 

Avem așa:

  • Geantă de plajă din materiale naturale cu mesaj (Notino)
  • Carnețel roz și drăguț + pix și mai cute (Reserved)
  • Summer book „Unde ai dispărut, Bernadette?” (Editura Litera)
  • Mousse de duș cu zmeură și rubarbă (Nivea)
  • Săpun exfoliant natural (Jovis)
  • Spray parfumat Ayurveda (Tesori d’Oriente)
  • Spray cu SPF 30 și Balsam Spray după plajă (Gerocossen)
  • Brățară simpatică „Happiness looks good on you” (Benefit)
  • Ruj lichid metalic (Melkior)
  • Ruj mat nude (Cupio)
  • Paletă iluminatoare pentru față și corp (MUAH, Cupio)
  • Ruj metalic intens (Nyx)
  • Set de eșantioane
  • Instant anti age eraser în nuanța nr. 7 Sand (Maybelline)
  • Stickere: 1 by me și 2 Dribble
  • Breloc cute cu ochi

 

Pentru a participa, vă rog să lăsați mai jos un comentariu cu o sugestie de articol care v-ar plăcea să o dezvolt pe blog. Despre ce ați vrea să citiți?

Voi considera comentariile până în data de 18 iulie, ora 23.59 😀 Voi extrage prin random.org, dar voi fi atentă să nu consider comentariile de spam sau înscrierile multiple. Let’s make bunul simț cool again 😀 În data de 19 voi anunța în acest articol care este comentariul câștigător și voi face și instastories, so if you wanna follow me pe instagram, o puteți face aici: instagram coffentropy.

Voi putea expedia coletul doar pe teritoriul României sau în Chișinău. Puteți participa de oriunde, dacă aveți pe cineva care ar putea „recepționa” coletul 😀

 

Vă mulțumesc că sunteți aproape și i’m feeling so lucky să am oameni atât de cool care îmi urmăresc „aberațiile” pe internet ❤ Hugs!

383 de răspunsuri la „Summer giveaway”

  1. Bună! Deși te urmăresc de mult timp, pe blog te citesc de câteva săptămâni doar. Mi-aș dori să citesc mai mult despre călătoriile tale, despre viața din Cluj, despre produse cosmetice, despre inspirația ta, despre orice (într-un cuvânt). ❤️

    Apreciază

  2. Avatarul lui Roxana Florela

    Bună, Irina !
    În primul rând vreau să îți spun că ești mi-nu-na-tă ! ( la pachet cu Poca , bineînțeles )
    Trecând mai departe și având in vedere scopul mesajului 😉 vreau să îți spun că pe mine m-ar interesa foarte mult să scrii despre gestionarea timpului, cum să te organizezi eficient și cum să faci din cele 24 de ore să fie cât mai productive.
    Mulțumesc și te urmăresc in continuare cu mare drag !

    Apreciază

  3. Buna,
    Eu astept cu nerabdare seria „Cum ne-am mutat la casa noastra”… presimt ca va fi foarte copioasa.
    Mi-ar face placere sa citesc o serie de ” how to have a pet in Cluj” …dar si sa continui cu recenziile de carti si recomandari sincere si nefiltrate despre cosmetice.

    Oricum, tot ce scrii parca merge uns la suflet.

    Sporuri si La Multi Ani!!

    Apreciază

  4. Hey! 🙂
    Eu mi-as dori sa citesc despre alegerea apartamentului pe care l-ati „achizitionat” voi. Stiu ca a fost o alegere greu de facut si ca sunt multe lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand iti doresti sa cumperi un apartament..
    La multi ani si have fun in France!!! ❤
    P.S: si eu sunt de acord cu Oana, deci voi citi cu drag toate articolele!

    Apreciază

  5. Zi cu soare Irina! M-am gândit.. Am văzut postarea ta legată de ITA Cluj, apoi cum ai fost în acea florărie drăguță (florărie cred că era), si multe altele .. Cumva mi-ar plăcea să te văd și mai tare conectată cu lumea artei, tu ești o artă pe două picioare!!! Conectarea asta cumva.. cred că ți-ar oferi și mai multa „putere”! În Cluj se întâmplă săptămânal o mulțime de lucruri frumoase și pline de magie!

    Apreciază

  6. Avatarul lui Monika Erzsebet
    Monika Erzsebet

    Buna,
    Mi-ar placea sa scrii despre locurile care iti plac in Cluj, despre noile tale descoperiri, experiente de viata, calatorii. La multi ani!

    Apreciază

  7. Avatarul lui Flavia Georgescu
    Flavia Georgescu

    Bună! ^.^ Mi-ar plăcea să citesc despre cum ai învățaț partea asta de grafică și ilustrație (ce videoclipuri, cursuri etc. recomanzi). Dacă îmi aduc bine aminte spuneai pe Instagram acum ceva vreme că ai beneficiat pe timpul facultății de o bursă Erasmus, ai putea să vorbești despre această experiență?

    Apreciază

  8. Buna, Irina! ❤️ (am un sentiment placut pentru ca ma avem numele comun 🤗) Eu te urmaresc „din umbra”pe instagram, nu mi place sa las comentarii, sa scriu mesaje si alte chestii de genul asta.. O mica sugestie cu ce as vrea sa citesc si sa dezvolti pe blog ar fi despre casuta/apartamenul vostru. Am vazut mai sus ca multe fete isi doresc sa abordezi acest subiect si sigur vei tine cont de dorintele noastre. 🙏 Te puup si te imbratiesez cu drag,mult spor in tot ceea ce iti propui sa realizezi. 🤗

    Apreciază

  9. Buna, Irina! 🙂 Nu „te-am descoperit” de foarte mult timp (de fapt, lucrez intr-un cabinet veterinar si am vazut-o pe Poca pe coperta unei reviste 😀 asa am reusit sa ajung si la tine :)) ), insa te urmaresc cu drag si imi place modul in care abordezi tu lucrurile, pentru ca de cele mai multe ori esti o sursa de inspiratie pentru mine 😀
    Mi-ar placea sa ne povestesti mai mult despre calatoriile pe care le faci/le-ai facut, locurile care ti-au placut mult si care crezi ca ar merita vizitate. Un fel de jurnal de calatorie 😀 Totodata, mi-ar placea sa vad cum ati ales sa decorati casa, pentru ca mereu m-a „pasionat” acest lucru :))
    P.S.: La muuulti multi ani frumosi si fericiti! 🙂 Sa ramai in continuare la fel de vesela, simpla si naturala cum te stim! >:D<

    Apreciază

  10. Eu aștept cu nerăbdare detalii despre mutarea la casă nouă. De la prize și becuri până la mobilă și decorațiuni. Tot! 🤗

    Apreciază

  11. Nu știu dacă e tocmai genul tău de content, dar mie îmi place foarte mult să urmăresc vloguri/să citească posturi tip ‘what I eat in a day’.
    Și nu știu cât de mare ar fi targetul pt un post de genul, dar cum ai învățat limba franceză și cum te-ai descurcat când ai fost cu Erasmus?
    I’m not very good at this, am I? 🙈😂
    Dar îmi place conținutul pe care îl creezi și sunt o creepy stalker, adică un follower avid, al insta-story-urilor tale.
    La mulți ani cu anticipație și have fun în weekendul ăsta ✨🎉

    Apreciază

    1. Omg, și conținut legat de packing for vacations/weekends away.
      Gen ‘ce am împachetat și ce am folosit de fapt’.
      Okay, am terminat. Have fun ❤

      Apreciază

  12. Pentru ca estee vara, pentru ca este vremea concediilor, mi-ar placea sa citesc articole despre locuri pe care le-ai vizitat si care merita vizitate (De preferat de prin Romania) si eventual sugestii de cazare, obiective turistice in zona….

    Apreciază

  13. Bună! Mie mi-ar plăcea o serie de convorbiri cu oameni care îți plac sau te inspiră. Nu neapărat interviuri, ci povești despre ce citesc oamenii, ce mănâncă, în ce cafenele merg, ce reclame găsesc ei funny, sau care sunt cele mai dubioase inscripționări de pe tricou pe care le-au văzut în magazine sau oameni. 🙂

    Apreciază

  14. Buna!Mie mi.ar place mult sa citesc despre frumusete,despre cum sa avem un ten stralucitor chiar la o varsta mai inaintata,despre cum putem scapa de petele maro de pe corp si fata,despre cum putem scapa de zecile de alunite pe care le avem pe corp si ne face sa nu ne simtim bine in pielea noastra!Ceva care sa ne ajute cu adevarat,nu doar vorbe…sau cum putem scapa de insomniile care ne chinuie de multa vreme!Sunt sigura ca multe dintre noi avem aceste probleme si acest subiect ne.ar interesa enorm pe multe dintre noi!☺

    Apreciază

  15. Hmm….as vrea sa citesc un articol cu produse ce nu merita cumparate si multe articole de calatorie, vacanta.

    Apreciază

  16. Avatarul lui Gavriloi Adina

    Aș dori să citesc despre îngrijirea părului gras, despre produse cosmetice care te-au dezamăgit.

    Apreciază

  17. Hey, hey, hey!❤️ Tare mult mi-ar plăcea să scrii despre modalități de a limita utilizarea plasticului în viața de zi cu zi: lucruri pe care le putem înlocui cu more eco friendly ones. Tips and tricks to a more eco life. We better help this planet!♻️

    Apreciază

  18. Avatarul lui Drumea Andreea

    Un articol referitor la decorul apartamentului ar fi ideal , mai ales după toate ideile geniale pe care le-am auzit și pe care ai de gând să le pui în practică.

    Apreciază

  19. Bună! Transmiți o stare de bine şi te urmăresc cu mare drag 🙂 O sugestie de articol din partea mea pentru blog: top 3 filme şi top 3 seriale care ți-au plăcut foarte mult şi dacă/cum te-au influențat!

    Apreciază

  20. Aș dori să citesc despre cosmeticele handmade pro sau contra?

    Apreciază

  21. Bună, Irina ☺️
    Stiu ca ai studiat medicina veterinara, ai facut si masterul in domeniu, si (daca imi amintesc eu bine) doctoratul. Acum insa te ocupi cu ceva complet diferit.
    Mi-ar placea sa vorbesti un pic despre cum a fost cu facultatea, sa faci alegerea, sa treci prin si peste asta. In special ma intereseaza cum a fost sa lasi ceea in ce ai depus atat efort si timp pentru ceva inca necunoscut (pe acel timp) pentru tine.
    La moment eu as zice ca e foarte greu sa alegi facultatea, in special daca stii ca nu te intereseaza medicina sau dreptul.

    Apreciază

  22. Avatarul lui Ana-Maria Bănică
    Ana-Maria Bănică

    Bună, Irina! :3 Ar fi super fain dacă ai realiza câteva clipuri de tip DIY sau unele în care ne dai câteva ponturi cu privire la dresajul câinilor. Hug! ^^

    Apreciază

  23. Bună! Mi-ar plăcea să citesc un articol despre călătoria în Franţa. Nu îmi ajunge ce ai postat pe Insta Stories 😂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com