Unboxing Notino Summer Box

Trebuie să recunosc că am o feblețe pentru cutiile de beauty. Vara aceasta Notino a lansat Summer is Yours Box – cutia cu noutăți perfecte pentru sezonul cald. Aceasta include eșantioane, coduri de reduceri,  produse în varianta mini, dar și produse full size. 

First things first – cutia per se este tare faină. Da, știu că poate pentru altcineva acesta este un detaliu inutil, dar nu și pentru box hoarder – Irina, care adună orice cutie frumușică și îi găsește un sens în viață 🙂 De obicei le folosesc pentru depozitare sau în calitate de separatoare pentru sertare … sau pentru trimis lucruri prețioase „ca cadou” mai departe. Dați-mi o cutie și vă promit că îi găsesc o întrebuințare. Aceasta este făcută dintr-un carton mai gros și super rezistent – very nice.

Îmi place că produsele vin însoțite de o broșură care descrie fiecare chestiuță în parte. Dacă ar mai fi avut și prețurile trecute acolo, eu aș fi fost complet mulțumită, dar nu e grav, calculez eu ce e de calculat 🙂 Cum am mai făcut și înainte cu unboxingurile de acest gen, voi estima proporțional prețurile pentru miniaturi, pornind de la full sizes și vă voi scrie la sfârșit care este valoarea cutiei, comparativ cu prețul ei.

Coffentropy_irina_rusu_notino_summer_box_7

Mie mi se par utile eșantioanele și le adun într-o (altă) cutie pentru eventualitățile date de călătorii sau în curiozități acute de testare. Despre miniaturi nici nu mai zic nimic, mă cunoașteți deja 🙂

Cutia costă 86 de lei pe site-ul aoro.ro. Din calculele mele complexe avem așa: 19 (spuma de duș)  + 7,6 (mini crema pentru mâini) + 19 (șampon mini) + 4,8 (pasta de dinți) + 8,9 (mini Vichy 89) + 46 (masca pt ten) + 19 (masca pentru buze) + 21 (pensula fond de ten) = 145,3 lei + 9 eșantioane cu produse de îngrijire și parfumuri (dintre care, dacă este să fac un calcul, serumul de la Lancom ajunge la 8 lei/eșantion) + o serie de coduri de discount sau beneficii la produsele full size din cutie. Ei mai au și o geantă de vară tare cute pe care o puteți achiziționa la jumătate de preț cu codul din cutiuță.

Coffentropy_irina_rusu_notino_summer_box_4

Cred că Notino Summer Box este o variantă faină dacă vă place să testați produse, să fiți la curent cu noutățile și să …  have fun, la urma urmei 🙂 Vă las clickable și ink-urile pentru CUTIE & GEANTA de plajă. Pe site găsiți detaliile complete despre tot-tot.

Coffentropy_irina_rusu_notino_summer_box_9 Din păcate nu știu dacă această cutie se va transforma în ceva de tip abonament, sau este doar un experiment singular, dar mi s-ar părea o idee bună să tot apară în funcție de sezon. Ce părere aveți?

4 răspunsuri la „Unboxing Notino Summer Box”

  1. Cred că e o „investiție” foarte bună. Am comandat-o instant de cum am citit articolul, și abia aștept să ajungă, mai ales că cele mai multe sunt produse pe care nu le-am încercat până acum 😍 Dacă va fi ceva periodic, nu neapărat lunar, cel mai probabil o să o comand de fiecare dată. ❤️

    Apreciat de 1 persoană

    1. Și eu mă gândesc că ar fi o idee bună să fie sezonier 😍 Deja îmi imaginez cum ar fi cea de iarnăăă

      Apreciază

  2. Abia astept sa intru in posesia acestei cutii! Imi plac produsele pe care le are si este o oportunitate de a descoperi noutati!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Mi l-am comandat și eu astăzi și abia aștept să ajungă. Au numai produse interesante și la un super preț! 😍

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com