Construind „Noi” – ep.8 Activități la nuntă

Atunci când făceam programul pentru eveniment, eram tare stresată că se vor plictisi oaspeții. Aveam eu o paranoia că fiecare secundă trebuie să se întâmple ceva.

coffentropy activitati nunta idei2

Am invitat oaspeții la ora 17:00 și, datorită trasportului cu microbusele închiriate, majoritatea au ajuns cam în același timp. Am început cu o perioadă de întâmpinare … care a ieșit de sub control. Noi planificasem să se întâmple totul rapid, dar până am făcut poze cu toată lumea, a durat ceva timp. Noi am avut 140 de invitați. În același timp, era amenajată o masă de fourchette și bar-ul era în centrul atenției 🙂 Tot pentru început am luat și o tarabă mică cu înghețată. Atâta polemică am avut noi cu Dima să hotărâm ce înghețată să luăm, dar nici nu am apucat să o vedem. Recomandare: dacă este călduț afară, luați înghețată.

coffentropy activitati nunta idei3
Bunelu’ meu drag molfăind înghețată

Dansatori

Mama încerca să mă convingă că a fost la o nuntă și i-au plăcut niște dansatori. Eu eram categoric împotrivă, pentru că îmi imaginam că vor veni să îmi danseze din buric, dar mă bucur atât de mult că mama a insistat. Au fost geniali oamenii ăștia de la Premium Events. La întâmpinarea oaspeților ne-au ajutat enorm cu preluarea buchetelor și sticlelor de vin 😉 Ei făceau tranziția între momentele de „cotitură” la nuntă, aveau o energie tare cool și nu erau kitschoși sau băgăcioși în seamă. Plus că atât fetele, cât și băieții sunt mega simpatici. În fine, au avut o prezență faină, din punctul meu de vedere.

 

 

 

coffentropy activitati nunta idei9
Colacul miresei = cine rupe o bucată mai mare de colac, has the cojones en la casa
coffentropy activitati nunta idei10
… clearly nu am fost eu … dar nu lăsăm noi un colac să ne dicteze soarta :))))

Cabina Foto

Aici eram sceptică pentru că mă gândeam că nimeni nu se va băga la poze. Prima oră așa a fost, dar după aia a început să se facă coadă 🙂 Băieții de la Cabinafoto.md sunt tare simpatici și zâmbăreți. Plus era cute că oaspeții au putut să păstreze câte o fotografie chiar din ziua nunții.

coffentropy activitati nunta idei6

O idee tare bună, pe care cred că Iulia mi-a dat-o, a fost să îndemnăm oaspeții să ne lase și nouă câte o poză. Am plasat un album de desen (pe paginile căruia lipisem deja bandă adezivă) și un pix pe măsuța de lângă cadouri și oamenii ne-au lăsat câte o poză și urări în album. Este tare frumos! ❤

coffentropy activitati nunta idei1

(pseudo) Căsătoria civilă

A fost un soi de teatru-ish, dar până la urmă a fost cute și el. Noi am avut căsătoria civilă la Cluj, dar au venit doar familiile noastre. Plus, nu a fost Poca 🙂 Așa că am mai făcut un fel de pseudo-chestie (sună ciudat af), dar a fost distractiv. Tata m-a dus de mânuță, Poca ne-a adus inelele pe zgardă, ne-am mai spus o dată „DA”-urile … și de acolo a început partyul.

coffentropy activitati nunta idei4

coffentropy activitati nunta idei5

Tortul & Candy Bar

Pentru candy bar am vrut să îl facem mai special și să ne amintim de copilărie și de prăjiturile pe care le mâncam. Cred că tocmai nostalgia asta mă determină să o rog pe mama, de fiecare dată când merg acasă, să îmi cumpere o cutie de „Prăjituri asortate Franzeluța” ❤ Coșulețe, eclere, prăjituri asortate. Îmi plouă în gură 😀

Coffentropy_villa drago_candy bar_tort_1

Tortul nostru preferat este „Kiev”, și chiar dacă nu este el cel mai fotogenic pe secțiune, l-am ales pentru nuntă. Mama s-a ocupat de tort. Acesta a fost tot de la Franzeluța, făcut la comandă. Am insistat tare mult să îl facă alb simplu, cu aspect de scoarță de copac, fără nimic în plus, dar … creative ladies of Franzeluța nu au putut lăsa așa ceva să le iasă din laborator. Păsările de pe tort au fost … drăguțe, dar eu nu le voiam acolo 😀 Nu cred că multă lume de la nuntă a văzut minunea 😀 Florile și conurile erau chiar drăguțe. Foarte multă muncă în plus, nesolicitată 😀 Oricum, tortul a fost foarte gustos și nu a rămas nimic din el 🙂

Coffentropy_villa drago_candy bar_tort_2

Dansul mirilor

Și acesta a fost terorizant pentru cei mai aiurea dansatori – noi 🙂 Dima nici nu are auz muzical … deloc. Adică nici eu nu pot să zic că prind ritmul tot timpul, dar el este un mister de „Cum este posibil chiar așa?” 😀

coffentropy activitati nunta idei11

Oricum, am luat lecții cu Ramona de la Big Fitness din Cluj. Săraca și-a dat seama că suntem incapabili după ce ne-a spus că „ar fi fain să facem o priză” și noi am întrebat „ce e aia priză?” 😀 Dar piesa, piesa este frumoasă. Mergeam o dată cu mașina cu Dima și la radio am auzit „Simply Falling” de Iyeoka … și eu am înțeles că aia va fi piesa. Dacă noi am dansat aiurea, măcar muzica să fie frumoasă.

 

Vă las să ascultați cântecul și … That’s all, folks! Sper că v-au fost interesante și utile seria de articole despre nunta noastră și … despre noi ❤ Vă mulțumesc pentru interes și toaaate mesajele frumoase de aici, instagram și facebook ❤ Hugs & kisses! 

6 răspunsuri la „Construind „Noi” – ep.8 Activități la nuntă”

  1. Asa m-a bucurat seria asta de articole de nunta, de nici nu iti dai seama ❤ Great job!

    Apreciat de 1 persoană

  2. A fost o serie tare delicioasă, mă bucur că ai împărtășit cu noi povestea asta frumoasă a voastră❣️

    Apreciază

  3. […] ep.8 Activități la nuntă  […]

    Apreciază

  4. Foarte frumoasa nunta. Am citit cu interes fiecare articol, chiar daca nu am lasat cate un gand pentru fiecare articol. Felicitari si multumim ca ai impartasit cu noi! Hugs!

    Apreciază

  5. Awesooome series!
    Mi-au placut mult articolele. Ati avut o nunta foarte frumoasa!
    Hugs!

    Apreciază

  6. Ce nunta frumoasa ati avut, fix asa mi-as imagina si eu cele doua evenimente (si tot fara cununie religioasa)! Din ce inteleg eu, chiar cu rochii, pantofi, alegeri foarte simple, tot se ajunge la o suma maricica pentru intregul eveniment (cununie civila+nunta), macar a fost cum v-ati dorit, daca tot ati facut acest efort.
    In legatura cu mancarea, mie imi vine greu sa cred ca exista vreo persoana pe lumea asta care nu se satura cu un aperitiv, o supa, un fel principal si o felie de tort (eu n-as putea nici daca m-as forta sa le mananc pe toate acestea odata, nu zic mai mult, cu un fel principal si un desert sunt deja full), mi se pare de prost gust sa te vaiti de foame, e o masa ca toate mesele, deci presupui ca mananci…normal, nu cu 5 guri.
    Daca nu ati avut cununie religioasa, ce ati facut in gradina, unde ati avut „podiumul” acela si scaunele, a mai avut loc ceva inainte sau ati trecut direct la petrecerea propriu-zisa (nu-s dusa pe la nunti, adica n-am fost niciodata la o nunta, ca sa se inteleaga ce zic, urasc evenimentele de orice fel, deci n-am idee cum se procedeaza, mai ales cand nu se face cununia, am mai vazut la o singura persoana petrecere fara cununie religioasa, dar nici acolo nu m-am lamurit ce s-a intamplat inainte de petrecere :D)?
    Multi ani fericiti inainte, iti stiam videoclipurile de pe YouTube, dar nu stiam de blog, m-ai facut curioasa in legatura cu nunta dupa ce ai vorbit despre asta in ultimul videoclip.
    Ah, si inca ceva, unde e videoul de la nuuuuntaaa, nu mai merge linkul?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com