Review paleta Down to Earth de la The Body Shop

V-am povestit ceva timp în urmă că am fost invitată la deschiderea magazinului The Body Shop în Cluj (Iulius Mall). În cadrul evenimentului am primit o punguță cu câteva produse recent lansate. O atenție deosebită mi-a atras colecția Down to Earth (lansată toamna), care cuprinde: o paletă cu 8 nuanțe si 5 quad-uri. 

Eu am paleta cu 8 nuanțe, și după cum îi spune numele, tonurile sunt naturale, nude, pământii. paleta-the-body-shop-down-to-earth-review-coffentropy-1

Ce îmi place la această paletă:

  • Are atât nuanțe mate cât și satinate.
  • Mi se pare că este o paletă versatilă: poți să obțin atât aspect natural, pentru fiecare zi, dar și să go crazy spre smoky eyes pentru seară.
  • Sunt mediu spre intens pigmentate, ceea ce, pentru mine, este un avantaj. Fardurile sunt „buildable” + fiind aplicate cu o pensulă umedă, poți obține un makeup mai intens.
  • Dimensiunea  este destul de generoasă. Fiecare tăviță conține 2.2 g produs (Pentru comparație, toate paletele Naked au câte 1.3 g/tăviță)
  • Are o oglindă mareee
  • Fardurile pot fi scoase din paletă (printr-un sistem de click) și pot fi înlocuite/mutate în altă paletă mai mică The Body Shop
  • Update: acum se pot cumpăra și nuanțele individuale (există 30 la număr – oh la la!) și costă 31 de lei. Vor apărea în curând pe site 🙂
  • Designul minimalist (da, i’m a packaging addict)

paleta-the-body-shop-down-to-earth-review-coffentropy-2

Minusuri:

  • Fardul cu sclipici (deasupra celui negru) este foarte „prăfos” și atunci când treci cu pensula prin el se pierde mult produs. Am înțeles că (din motive necunoscute mie) fardurile cu tentă mov sunt dificil de formulat și că multe companii întâmpină probleme asemănătoare cu această nuanță. Am observat că și în paleta mea Naked Smoky există aceeași problemă.

Prețul paletei Down to Earth este de 154 lei și o puteți găsi în toate magazinele The Body Shop sau online.  Există și 5 variante quad ale paletei, la preț de 99 lei: Plum, Grey, Gold, Brown și Black. Good news, de Crăciun au mai fost lansate încă 3 paletele mici, care acum sunt acum la reduceri cu 49,5 lei 😉 Cred că este un preț minunat pentru paleta aceasta. Preferata mea este: Gold.

paleta-the-body-shop-down-to-earth-review-coffentropy-swatch
Dacă este să compar cu paleta Naked Basics, cred că este o alternativă bună 😉

Un răspuns la „Review paleta Down to Earth de la The Body Shop”

  1. Arata ataaat de bine paleta Gooold, dar chiar nu as mai avea nevoie de farduri. I must resist! 😦

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com