Cate produse cosmetice folosesc zilnic?

Adina de la SeptembrieJoi m-a provocat (acum un secol) să „studiez” care sunt produsele pe care le folosesc cel mai des în ficare zi.  Mi s-a părut o idee foarte bună, așa că am făcut o „medie”. Voi încerca să găsesc și prețurile pentru fiecare produs, pentru a înțelege mai bine cât de gravă este situația 🙂 Înainte foloseam mult mai multe chestii, care s-au dovedit a fi inutile pentru că nu le duc dorul. 

Dimineața:

produse-pentru-fiecare-zi-blog-beauty-romania-coffentropy
Cremă pentru față Vichy 91 : este okay, nimic special. Stickul de la Tony Moly 51  este foarte simpatic, dar nu prea face mare lucru, sinceră să fiu. Pastă de dinți Marvis 21 – voi reveni cu un articol întreg despre produsele pentru igiena dentară. (Total = 163)

Make-up:

produse-pentru-fiecare-zi-blog-beauty-romania-coffentropy-3
Bronzer Too Faced 40: o miniatură pe care o tot folosesc de 2 ani, dovada că nu am nevoie de multe produse de make-up și cantitatea dintr-o miniatură îmi este suficientă. Rimel Diorshow 137 – un rimel bun care se menține toată ziua pe genele mele. Iluminator Benefit Watt’s Up 40 – miniatură, conferă un aspect deosebit de frumos și natural tenului, a very good one! Corector Stila perfecting concelear – excelent! cel mai bun pentru acoperirea imprefecțiunilor, nu și pentru cearcăne. Găsit într-un magazin tip outlet în Londra cu 2 lire, deci 12 lei. Paleta Naked Basics 133 – am mai scris despre ea aici. Parfumul Nigritella de la The Body Shop 170– miros dulce vanilat, bun pentru iarnă și fulare pufoase. (Total = 496 )

Seara:

produse-pentru-fiecare-zi-blog-beauty-romania-coffentropy-2
Lapte demachiant L’Erbolario  36– am mai scris despre el și în acest articol. Balsamul Suti 165 – îl aplic în fiecare seară înainte de culcare, iar dimineața mă trezesc cu un ten hidratat, i-am dedicat un articol întreg pe blog. Gelul de duș Noix de coco de la Yves Rocher 9– miroase bine, nu usucă pielea și este foarte spornic, o cantitate mică face spumă abundentă. Balsamul pentru păr Advance Techniques de la Avon 15 are un miros supeeeerb, sinceră să fiu, numai de asta îl folosesc. Șampon Klorane 40 pentru păr uscat și lipsit de viață – miroase frumos, nu irită scalpul, iar o singură șamponare este suficientă. Untul de corp Vanilla Chai de la The Body Shop 60 – miroase atââât de bine a spiced latte, i can’t even! După duș îl aplic pe corp și mă bag în pat, până și așternuturile miros delicios! Am uitat să mai adaug și antiperspirantul Lady Speed Stick 12 – nu știu ce are, cred că nu este deloc sănătos, dar este o barieră de 100% împotriva transpirației. + pasta de dinți din prima poză 😀 (Total = 337)

Bun, deci.. brrrr. Mă tem să calculez. Totalul pentru toate produsele de mai sus ar fi 996 lei. Efinnsheet! Eu nu mă așteptam la asta, sincer. Bun, challenge-ul meu este foarte bine-venit! Dacă v-a plăcut ideea tag-ului, vă îndemn să o preluați și voi 😉

Fără ce produse din rutina voastră zilnică nu v-ați putea lipsi niciodată?

7 răspunsuri la „Cate produse cosmetice folosesc zilnic?”

  1. Ce tare, chiar ieri am scris articolul acesta si l-am lasat in draft. Nu am facut calculul produselor, nu crd ca ar iesi dragut :))) prea multe numere.
    Hugs :*

    Apreciat de 1 persoană

  2. Yupi, yeeei! Ai facut tag-ul! 🙂 Totalul a iesit OMG, daaar sa nu uitam ca nu folosesti tot produsul intr-o zi! 🙂
    Tony Moly are sele mai cute ambalaje eveeer, iar samponul de la Klorane chiar suna delicios!

    Apreciat de 1 persoană

  3. I love the photos! ♥ :)) Congrats pentru curaj, eu nu m-aș încumeta să calculez, m-aș simți prea nasol după :)) Pup!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc, hun’
      Da, doare 😂

      Apreciază

  4. Am realizat anul asta o astfel de postare…si cu preturi….mi-a iesit mai putin, ce e drept :))
    Iar ieri am postat o leapsa, legata de produsele folosite intr-o zi, dar nu am pus preturi. De regula, folosesc produse accesibile, insa anul ce vine vreau sa bifez ceva de la Too Faced si Sabon! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com