S-a deschis The Body Shop la Cluj! + haul

How awesome is that? Dacă înainte îmi cumpăram produse The Body Shop din Duty Free când mergeam la ai mei, acum am un magazin întreg aici, în Cluj 😉 Vinerea trecută (28 octombrie) s-a deschis și în Iulius Mall (parter, mergi pe lângă Marionnaud și faci stânga 🙂 ), iar eu am fost mega încântată să particip la acest eveniment. Am cunoscut niște fete tare simpatice și am descoperit o mulțime de bloguri noi.

Tot atunci s-a lansat și colecția de Crăciun, cu niște arome absolut superbee – big love. În timpul anului prefer arome mai fresh, iarna, în schimb,  i’m all vanilla & spices 😉 Știu că nu este decât 1 noiembrie, dar pentru mine iarna începe în noiembrie și se termină în ianuarie – atât cât țin decorațiile de sărbători :)) Restul este doar o perioadă de tranziție spre primăvară.

Pe lângă brandingul perfect, ambalaje frumoase și arome extraordinare (dacă încă nu ai mirosit untul de corp cu aromă de grapefruit, te sfătuiesc să o faci), îmi place The Body Shop pentru că este un brand sustenabil, care are grijă de mediul înconjurător, folosește materiale reciclabile și nu testează pe animale! Pe mine m-au fidelizat!

haul-body-shop-copyÎn concluzie, când mi se termină gelul de duș, șamponul și balsamul, de acolo le voi cumpăra (pentru că produsele de igienă sunt, totuși, a must! deși am zis că nu cumpăr chestii inutile) + cadourile de sărbători (!!!) pentru toată lumea! Make it rain!

P.S dacă vreți să fac un review pentru produsele de mai sus, just ask 😉

the-body-shop-cluj-coffentropythe-body-shop-cluj-coffentropy-2

the-body-shop-cluj-coffentropy-4Vă mulțumesc, The Body Shop pentru invitație și pentru cadourile minunate 🙂

7 răspunsuri la „S-a deschis The Body Shop la Cluj! + haul”

  1. Nice!!! Uite ca nu am remarcat ca lipseste TBS atunci cand am fost in Iulius Mall :))) Eu folosesc de la ei doar produse pentru ingrijirea unghiilor. Inainte de boala de piele, cred ca de la ei aveam toate produsele pentru corp si chiar si in prezent, imi place sa intru in magazine si sa adulmec. Enjoy!

    Apreciază

  2. Când traversez centrul, mereu intru în The Body Shop să sniff sniff a little bit. Am încercat câteva produse de la ei dar of course vreau mai mult și cred că am să încep cu untul ala.. yam yam!

    Apreciază

  3. Untul ala de corp o sa il iau si eu curand si as fi tare curioasa sa vad un review pentru paleta de farduri 😀

    Apreciat de 1 persoană

  4. […] povestit ceva timp în urmă că am fost invitată la deschiderea magazinului The Body Shop în Cluj (Iulius Mall). În cadrul evenimentului am primit o punguță cu câteva produse recent […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com