Glam Glow Supermud & Thirstymud – review

Cred că cele mai hype-uite măști pentru față de pe tărâmurile youtube-ului și blogurilor sunt cele de la glamglow. Când am văzut cât costă fiecare borcănaș (232 – 239 lei) am zis că I will never ever buy this! Sunt foarte scumpe și pentru prețul acesta ar trebui să facă minuni.

Nu știu cum s-au aranjat stelele, dar le-am găsit la un duty free spre Republica Moldova (Vama Albița-Leușeni) cu prețul de 27 euro, adică sub 120 lei. Normal, fiind un shop addict și mega curioasă mi-am cumpărat 2: GlamGlow Supermud și Thirstymud.

Eu am tenul normal, ușor sensibil, uneori poate fi mixt, pentru că așa decide el să fie.

review glamglow supermud

 

GlamGlow Supermud Clearing Treatment – mască pe bază de argilă pentru purificare + are câțiva acizi cu rol de exfoliere în compoziție. O folosesc dacă simt că porii mei încep să o ia razna și apar mai mari. Nu am puncte negre vizibile, poate fi și din cauza asta.. prevenție kind of.

 

review glamglow thirstymudGlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment – mască pentru hidratare pentru toate tipurile de ten. Miroase extraordinaar de bine. Aici.. vreau să o menționez pe Poca (btw, follow her) – ea este testerul suprem al produselor naturale 🙂 Serios. Nu este evidence based, dar eu prefer să o cred pe ea. Dacă un anume produs miroase extrem de bine (după părerea mea), dar Poca se abține de la mirosit sau nu este curioasă, nu cred că produsul respectiv este natural 🙂 Crazy, știu :)) dar.. just listen. Ea adorăăăă uleiul de cocos și de fiecare dată când îl folosesc, vine lângă mine și se linge tare insistent și apetisant pe botic. Masca aceasta miroase a cocos și chiar mai bine decât uleiul, dar Poca nu este interesată deloc de ea 🙂 Sau..mai aveam o cremă de corp cu miros de cacao, și nada de nada! În schimb dacă folosesc uleiuri naturale, unt de cacao, creme cu ingrediente organice & stuff, ea este prezentă și foarte cerșetoare :)) Ok, m-am abătut.. Glamglow Thirstymud..așa.. după ce o folosesc pielea mea arată mai „fresh” .. este netedă și hidratată, darrrrrr .. nu mai mult decât o altă mască de hidratare simplă.

glamglow mud mask reviewAm mai folosit și varianta mini Youthmask (cea neagră) – a fost prima pe care am folosit-o și am încercat să mă conving că era genială, din acest motiv când am dat de prețul bun din duty free mi-am cumpărat direct 2 full size. Acum că stau să mă gândesc..seamănă cu Supermud (cea albă), dar mai are niște frunze în compoziție. Acum.. cu ce mă ajută frunzele respective?:) Cred că au fost puse acolo ca să se pronunțe drept produs natural, foarte sănătos, etc. Data viitoare când îmi fac un ceai, am să-mi pun frunzele pe față..cred că vor fi mai eficiente :))

concluzie coffentropy masca de fataMăștile Glamglow sunt foarte, dar foarte overpriced. Pentru rezultatul obținut în urma folosirii lor, este o tâmpenie să dai 230 lei. Dacă ați folosit măștile acestea și vă plac cu adevărat, vă rog să mă convingeți că nu am dreptate, dar.. eu zic că de aceeași bani îți cumperi 10 kg de ulei de cocos pentru hidratare și tot atâta argilă pentru „purificare”. Mic drop! :))

19 răspunsuri la „Glam Glow Supermud & Thirstymud – review”

  1. Hihi! Bună faza cu Poca pe post de tester suprem. :)) Good to know de măștile astea. Și eu am fost tentată de ele chiar la început când au apărut, dar nu m-am putut îndura să cheltui suma respectivă pe ele. Eu sunt cea mai mulțumită de cele de la Origins: Drink Up Intensive pentru hidratare și Active Charcoal pentu curățare. Au meritat fiecare bănuț! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Yas.. vreau și eu origins!! am văzut că este pe canar.ro.. I want them all :)) I will chem them out!

      Apreciază

      1. Dacă vrei îti dau eu mostre! 🙂

        Apreciat de 1 persoană

      2. daaaa!!!! mai întrebi 🙂

        Apreciat de 1 persoană

      3. E pe drum cea cu cărbune activ. Când ajunge te anunț și rezolvăm! 😉

        Apreciat de 1 persoană

  2. Asa preț? :)))) într-un fel e bine ca ai avut ocazia sa le cumperi la un preț cat de cat decent și nu ai rămas cu buză umflata visând la ele. Acum știi și acum știm și noi!:))
    P.S.: I need a Poca in my life! 😍💖

    Apreciază

    1. Da, știu că oricum sunt scumpe și păcat că nu s-au justificat achizițiile, dar .. it’s okay in the end :)) Aww, am să-i transmit 😉

      Apreciază

  3. SuperPoca to the rescue! Faza cu pretul e de a dreptul pur si simplu! Nu as da atatia bani! Vorba ta din finalul articolului! Aaa si asa se incheie un review! Damn girl! 💪

    Apreciază

    1. haha, mulțumesc. Eu sper să fie de ajutor cuiva articolul acesta.. because it freaking hurts my wallet :))

      Apreciat de 1 persoană

  4. Le-am vazut si chiar ma gandeam ce mama naibii stiu ele sa faca de atatia bani. Noroc ca m-ai lamurit! Poca rules! 😀

    Apreciat de 1 persoană

  5. Treaba cu mirositul o face și Iancu. Uneori mă cocoț în pat pentru că vine să mă lingă de îndată ce mă dau ca o prințesă cu uleiurile mele :)). Cât despre produsele astea…WTF?

    Apreciază

  6. […] un parfum subtil de mentă/levănțică. Mai țineți minte ce ziceam despre testerul suprem Poca? (aici) :)) Până și ea este încântată de acest […]

    Apreciază

  7. Nu as da niciodata atatia bani pe o masca, o crema sau mai stiu eu ce….In general nu cumpar produse high-end tocmai datorita pretului mare si pentru ca stiu sigur ca sunt variante mult mai accesibile cu care m-as intelege si care ar face o treaba buna pentru mine.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Intr-o vreme ma tot gandeam sa dau banii pe glam glow si poate poate ca imi va face ceva schimbari majore. Dar intre timp mi-a trecut si acuma ca am dat de review-ul tau, ma bucur ca am uitat de ele. Pretul e intr-adevar prea mare si daca spui ca nu e nici efectul wow acolo, atunci mai bine sa ramana pe raft.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Don’t get me wrong. Mastule astea sunt bune..dar costa mult prea mult 🙂 Sunt ok ca si proprietati si calitate, dar cred ca este 90% marketing, 10% eficienta 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      1. Sunt convinsa ca ceva tot fac, chiar daca nu minuni. Dar in acelasi timp ma gandesc ca la un pret mai mic poti gasi produse care sa functioneze bine cu tine.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com