10 Favorites v 1.0

Hello, hello 🙂 M-am gândit să fac un review sistematic al celor mai frecvent utilizate produse. Prefer să am mai puține produse, dar de o calitate mai bună, decât o mulțime de chestii inutile și ieftine. Aceasta nu înseamnă, însă, că dacă un lucru este ieftin, este neapărat prost. Am găsit o mulțime de chestii faine la prețuri mici. Sharing is caring – unul din scopurile acestui blog este să povestim ce produse merită cumpărate, așa că please feel free să comentați ce descoperiri ați făcut 🙂 Orice categorie este bine-venită.

Produse pentru îngrijirea părului:

pesto10

  • Peria pentru păr Tangle Teezer (cel mai ieftin o găsești pe aoro, dar trebuie să plătești taxe de livrare, meh) este absolut genială. Eram foarte sceptică în privința ei, pentru că are un preț destul de mare și este din plastic. Or, părul meu, fiind fin și des, acumulează energie statică și mă bâzâi de orice sau mă transformă într-o păpădie (nu în sensul ăla drăguț..dacă există așa ceva). Tangle Teezer nu face lucrul ăsta. Principalul plus al acestui tip de perie este faptul că descurcă părul extrem de bine, fără efort și durere. Cine are părul fin, știe cum este să te trezești dimineața cu un cuib în cap. Acum un an aveam părul lung și l-am tuns pentru că devenise insuportabilă rutina de descurcare a părului. Poate dacă aveam chestia asta, mă mai gândeam. Oricum, o recomand cu căldură. O poți găsi pe diferite culori, dimensiuni, au și una tip travel, pe care poți să o porți în geantă.
  • Spray-ul Bed Head Superficial de la TIGI (Smoothing Liquid for shiny, silky hair) – so, so nice. După spălare și uscare cu prosopul, puffăi acest spray (care mai și miroase a bomboane) pe părul umed. Rezultatul – un păr calm, dar cu volum. Dacă folosesc și placa, (eu) aș zice că vin de la salon.
  • Pudra pentru păr Taft Instant Volume Powder conferă volum de la rădăcină, este translucidă, deci nu se vede că am aplicat ceva, plus este destul de ieftină (cam 15 lei). Cel mai bine cred că funcționează pe părul scurt. Ca și minus aș menționa că se spală cam greu, dar .. efectele pozitive sunt predominante, totuși.

Make-up & stuff:

pesto11

  • Luna trecută, am cerșit primit cadou pudra Primed & Poreless, Too Faced. Îmi place foarte mult. Din păcate, în magazin nu era pudra presată, așa că am luat-o pe cea sub formă de pulbere. Nu cred că este diferență între ele în ceea ce privește efectul, doar că aceasta este un pic mai ușor de împrăștiat. First world problems, i know. Oricum, are un efect frumos, minimizează porii, este aproape transparentă și prelungește durata de viață a fondului de ten. Good one!
  • Iluminatorul Mary-Lou Manizer de la The Balmvery cool. Se menține cam toată ziua, este foarte pigmentat și nici nu este scump, când te gândești că nu folosești cantități imense și  are 8,5 g. Eu cred că îl voi folosi vreo 2 ani, minim. (l-am cumpărat cu 65 lei de la Marinnaud, ultima dată când m-am uitat, era și mai ieftin, fiind inclus în ceva campanie promoțională)
  • Am descoperit rujuri lichide mate, care miros frumos, sunt foaarte pigmentate, opace, se mențin mult pe buze, nu le deshidratează și au un preț extraordinar de bun (23 lei) – Aura Matte Velvet feel (Long lasting lip cream). Eu am mai multe nuanțe (oare să fac o postare doar despre ele?), dar cea mai folosită de mine este #602 Ring a Bell – roz nude. Merită încercată, zic eu.
  • Crema mini L’Occitane en ProvenceVanilla Bouquet hidratează bine mâinile, miroase frumos, nu ocupă mult spațiu în geantă. Win! (în sezonul de reduceri am cumpărat un set de 3 cu 21 lei, dacă țin minte bine)
  • Oja Rimmel London 60 Seconds chiar se usucă într-un minut, o găsești într-o gamă largă de culori și este destul de pigmentată încât să fie suficient 1 singur strat. Nu am găsit încă oja care să țină mai mult de 2 zile, așa că why pay more? 🙂

Radom stuff:

pesto12

  • Carnețelele Moleskine Poket sunt super practice și sunt atât de plăcute la atingere. Da, recunosc, eu am o obsesie pentru carnețele, hârtie și produsele de papetărie în general, dar și așa postarea asta are tendință de nuvelă, deci nu mai dezvolt problematica. Simpatic & practic. Cu 23 lei îți iei un set de 3 carnețele liniate. Plus, pe site-ul moleskine găsești tot felul de templates și add-ons pe care le poți lista. Cred că voi scrie o postare cu organizere și carnete & chestii de acest gen, dacă interesează pe cineva. I .
  • Protect your phone. Ok.. nu oferă mare protecție husa asta, dar îmi place, chiar dacă nu sunt cea mai mare iubitoare de pisici brahicefalice. Sticker-ul l-am adăugat eu. Husa a fost 5 lei de la H&M. Ați înțeles deja că îmi place să fac cumpărăturile în sezonul reducerilor, așa-i?

Hu…well, that was a looong one. Mă voi strădui să scriu mai mult despre produse pe care le poți găsi în România, pinky promise 😉

pesto13

P.S Vă mulțumesc pentru feed-back-ul de la postările anterioare. I feel soooo good. M-au motivat, cu siguranță, să continuu acest blog. Mi-au venit tot felul de idei..uu, so excited 🙂

8 răspunsuri la „10 Favorites v 1.0”

  1. Yes, yes. Tangle Teezer is amazing! And need to try Primed and Poreless.

    Apreciază

    1. Si da, ai putea sa faci o postare speciala pentru Aura Matte Velvet feel, daca mai vrei. Le-am vazut in magazin dar nu prea am gasit multe informatii online la momentul respectiv, asa ca le-am cam lasat balta.

      Apreciază

      1. Joi dimineata va fi pe blog 😍

        Apreciat de 1 persoană

    1. Haha, will do! Promit

      Apreciază

  2. […] ce produse pentru împrospătarea aspectului / volum folosiți? (Am încercat pulberea aceasta pentru volum, dar vreau […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com